פסטה במיקרוגל- מתכון טבעוני

איך מכינים פסטה (מכל סוג שהוא) במיקרו?
ידעתם שאפשר להכין את הפסטה במיקרו והיא יוצאת אפילו מעולה, כמו בבישול בסיר?
אם לא ידעתם עד עכשיו, או שידעתם אבל לא ידעתם איך עושים את זה, אז קבלו מתכון קליל ומהיר לפסטה טבעונית וטעימה במיקרוגל, שלה תוכלו להוסיף איזה רוטב שאתם רוצים, החל מרוטב עגבניות ועד גבינת קשיו ופטריות וכל מה שעולה על רוחכם:

מצרכים:
פסטה בכמות שרוצים
מים לכיסוי
מעט מלח
כמה טיפות שמן או חתיכה קטנה של מרגרינה/ מחמאה/ חמאה טבעונית
כלי שמתאים לחימום במיקרו (לא ממתכת)

אופן ההכנה:
מכניסים את הפסטה לכלי הבטוח לחימום במיקרו, אם מדובר במקרוני, אפשר לחתוך כדי שייכנס לכלי.
כדאי להוסיף למים כמה טיפות שמן או חתיכה קטנה של חמאה למנוע הידבקות.
מכסים במים כך שיהיו בערך 2.5 ס"מ מעל לשכבת הפסטה.
מכסים את הכלי ומחממים בעוצמה גבוהה במשך 10 דקות כאשר באמצע החימום מוציאים ומערבבים.
לאחר שהפסטה מוכנה, מסננים ושוטפים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מסעדות ידידותיות לטבעונים