דייסת שיבולת שועל טבעונית קלה ומהירה להכנה והכי טעימה שיש

טבעונים רבים לא יודעים מה לאכול לארוחת בוקר.
האמת שלא רק טבעונים, גם אנשים נורמלים מתלבטים רבות בנושא (חחחח). אנשים רבים לא אוהבים להתאמץ בבוקר לפני שהם מתחילים בכל העניינים שלהם בהכנת ארוחה וזה מובן בהחלט. לארוחת בוקר רצוי שיהיה משהו מהיר וקל להכנה שלא יעכב אותנו בהכנות ליום שלפנינו.
אז הנה ארוחת הבוקר שלי שהתמכרתי אליה ואני לא יכולה בלעדיה. היא דורשת שיהיו בבית באופן קבוע את שני המרכיבים העיקריים: שיבולת שועל וחמאת שקדים. כל שאר המרכיבים הם אופציונליים ואפשר להפעיל יצירתיות ולהחליף אותם בדברים אחרים. חוץ מזה הדייסה הזאת משביעה לפחות לשעתיים.

אז הנה המתכון:

מצרכים:
4 כפות שיבולת שועל (לא משנה אם עבה או דקה, איך שאתם אוהבים)
כף זרעי צ'יה או פשתן
ממרח שקדים שעשוי מ-100% שקדים טבעיים ללא כל תוספות
קינמון
פרי אהוב

אופן ההכנה:

שמים בקערה של קורנפלקס 4 כפות שיבולת שועל.
מוסיפים מים חמים/רותחים עד לכיסוי השיבולת.
מוסיפים כף של זרעי צ'יה (או פשתן)
מוסיפים כפית של חמאת שקדים, מוסיפים קצת קינמון ומערבבים.

אפשר להוסיף למעלה חתיכות פרי כמו בננה, תות שדה, תפוח או כל פרי שאתם אוהבים ויש בבית.

זהו, מקווה שתאהבו את הדייסה כמוני ואל תשכחו שהיא מאד מאד בריאה.






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מסעדות ידידותיות לטבעונים