בראוניז טבעונים מושחתים עם אגוזי מלך

ספק אם תצליחו להשאיר את התבנית של הבראוניז הזאת שלמה לפני שיגיעו האורחים....

המצרכים:
2 כוסות קמח לבן/ מלא
1.5 כוס סוכר
3/4 כוס קקאו
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
1 כפית סוכר וניל
1 כוס חלב סויה
3/4 כוס שמן צמחי (קנולה)
1 חבילת שוקולד מריר קצוץ
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים

אופן ההכנה:
מחממים את התנור לחום של 175⁰. משמנים את התבנית.
מערבבים את כל החומרים היבשים. מוסיפים להם את החומרים הרטובים עד לקבלת בלילה אחידה.
מוסיפים לבלילה את השוקולד והאגוזים הקצוצים. מעבירים את התערובת לתבנית ומכניסים לתנור למשך חצי שעה.
מוציאים מהתנור עד לצינון.
העוגה בהתחלה נוזלית מבפנים. כשהיא מתקררת יש בה מרקם דחוס של בראוניז עם נגיעות שוקולד.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מסעדות ידידותיות לטבעונים