חטיף בוטנים ושוקולד- סניקרס טבעוני

אחד החטיפים האהובים עלי ביותר הוא סניקרס. אין על החטיף נוגט מצופה בשוקולד ונוטף קרמל הזה...
אבל בגלל אהבתי לפרות אני מוכנה לוותר עליו לנצח. לשמחתי מצאתי מתכון של חטיף סניקרס בוטנים ושוקולד שיזכיר לי את הסניקרס האהוב אותו עזבתי מאחור.

אלה המצרכים:
1/2 כוס סוכר קוקוס
1/4 כוס חלב קוקוס
1/4 כוס שמן קוקוס
1 כוס בוטנים חצויים
100 גרם שוקולד מריר טבעוני קצוץ
100 מ"ל שמנת סויה לבישול של אלפרו

אופן ההכנה:
להכנת הקרמל:
ממיסים במחבת קטנה את סוכר הקוקוס עם חלב הקוקוס ושמן הקוקוס עד שמתקבל נוזל קרמל.
מפזרים את הבוטנים בתבנית קטנה. שופכים עליהם את הקרמל בזהירות.
מעבירים למקפיא ל-10 דקות.

מכינים את הגנאש: ממיסים את השוקולד בשמנת סויה. מערבבים עד לקבלת גנאש חלק.

מוציאים את הבוטנים המצופים בקרמל מהמקפיא ומפזרים מעליהם את גנאש השוקולד.

מקפיאים לחמש שעות לפחות וחותכים לחטיפים מגרים וטעימים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מסעדות ידידותיות לטבעונים